Onze voorbereidingen
Vandaag, 24 januari hebben we onze mailinglijst gevuld met familie, vrienden, kennissen en collega's waarvan wij verwachten dat ze het leuk vinden om ons te volgen op onze weblog.
Als jullie andere personen willen toevoegen aan de mailinglijst mag je dat gewoon doen, wij hebben er geen moeite mee.
Onze voorbereidingen verlopen goed. Geleidelijk aan beginnen we alles onder controle te krijgen. De koffers zijn nog niet gepakt, maar zijn al wel tevoorschijn getoverd. Nu maar hopen dat we er alles in kunnen krijgen.
De kaart van onze weblog laat de rondreis zien die we gaan maken. Als je op een punaise klikt krijg je de naam van het hotel te zien en de datum waarop we daar zijn. Zo kun je ons volgen tijdens onze rondreis.
Dit was het weer voorlopig, dus tot een volgend verhaal(tje).
Ziet er goed uit die site. Wij willen wel op de hoogte blijven van jullie belevenissen. Succes met de voorbereidingen.
Groeten Andre en marij
Hallo Nieuw-Zeeland gangers.
Wat een geweldig idee om zo'n web-log samen te stellen over jullie reis naar Nieuw-Zeeland. Het ziet er geweldig uit en we zullen jullie zeker volgen op deze site, die inmiddels bij de favorieten staat.
Wij hebben zelf ook op het Noorder-eiland de route met de camper gemaakt die jullie gaan maken, dus kunnen we weer opnieuw genieten van deze fantastische reis.
Heelveel plezier met jullie voorbereiding.
Veel groeten Diny en Theo
Hoi Frans en Corrie. De site ziet er erg leuk uit. We zullen gaan genieten van jullie reisverhalen. Veel suc6 met de laatste voorbereidingen van jullie grote reis.
Groetjes Frans en Hennie
Hoi Corrie en Frans,
Leuk om iedereen straks mee te laten reizen via de computer. We zullen jullie regelmatig volgen. Waarschijnlijk zijn we niet tijdig terug in Haaren om jullie uit te zwaaien maar we wensen jullie in ieder geval een heel goede en mooie reis.
gr. Ruud en Tineke
Nu komt het wel heel dichtbij he, leuk! Kaartje is ook mooi compleet, zelfs mijn verjaardag staat er op :-)
Wij gaan jullie zeker volgen!!
Groeten,
Ivo en Anouk
Hoi Frans en Corie
Wij hebben ook de email gehad.
wij gaan ook de reis volgen.
Je hebt het leuk in elkaar gezet.
en dat iedereen het kan volgen
Een prettige vakantie ,en een goede reis.
Groetjes van Jos en Geja en de kinderen
lieve oom en tante!
We kijken er ontzettend naar uit om jullie hier in NZ te zien. Het weer hier de laatste 4 daagen is 25c en strak blauwe lucht met volop zon. We dat ook maar besteld voor waneer jullie hier zijn!
We wensen jullie een heele goede reis. Wat een leuk idee om een weblog te doen.
tot heel gauw
astrid en sjaak en de kids
Hoy Corrie en Frans
Leuk dat we zo toch met jullie mee kunnen reizen.
Alles nog onder controle?
Groetjes Jan en Ria
Hoi Frans en Corrie,
Nog 3 daagjes werken en dan zit het er op. Wij als collega's willen natuurlijk ook op de hoogte blijven van jullie reis, dus we zullen regelmatig (tijdens de "keek op de week" gaan kijken.
Alvast heel veel plezier.
groetjes
Hoi Frans en Corrie
De reis komt steeds dichterbij!
Spannend!!!!!!!!
We kijken uit naar jullie verhalen.
groetjes Dorothe en Agnes